Smaakweb | homepage
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | recepten
Smaakweb | home
Smaakweb | home
Smaakweb | agenda
Smaakweb | contact
Smaakweb | contact

Smaakweb | agenda

Smaakweb | contact


 Smaakwebagenda*

* Heb je nog adressen of agendapunten die de moeite waard zijn... meld ze via het contactformulier of klik hier....

elke woensdag            Boerenmarkt/ Biologische markt op de Hofplaats


Elke woensdag van 9.00 uur tot 18.00 uur is er op de Hofplaats een prachtige boeren= biologische markt. Hier vind je producten waar je blij van wordt en ook in een entourage die alleen in Den Haag kan: ga maar kijken! Klik hier voor adressen van kramen die je daar vindt. Mooie paddenstoelen (vind je nergens beter..) heel mooie desembroden en nog veel meer.: www.biologischemarkt.nl/boerenmarkt_den_haag

elke donderdag           Markt in de Stevinstraat


Elke donderdag een kleinschalige, maar wel heel gezellige markt in de Stevinstraat. Mooie groente- en kaaskramen en ook voor kip en vis kun je er terecht. Van 9.00 uur tot 17.00 uur.

elke dinsdag               Markt in Wassenaar op het Berkheiveld (bij de                                                                                 Kerkhoflaan)


Elke dinsdag van 9.00 tot 16.00 uur een gezellige markt op een intiem veld. Beroemd zijn de gordijnstoffen, maar ook vele foodkramen maken het prettig shoppen!

aanmelden nieuwsbrief

puur natuur markt Wassenaar

markt Stevinstraat

boerenmarkt

Hofplaats

elke dinsdag               Wijkmarkt op de Leyweg


Iedere dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur in Escamp vlakbij het Zuiderpark een gezellige buurtmarkt. Hier scoor je mooie groenten, kaas, bloemen.

elke maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag            Haagse Markt (Mart)


De Haagse Markt is een unieke markt in Nederland met 540 kramen, 18 standwerkerplekken en een bijzonder aanbod van producten. Zo vindt u hier een groot aanbod van verse groenten, fruit, vis en vlees. Maar ook voor kleding kunt u hier terecht. De markt is vooral bekend om het grote assortiment exotische producten.

De Haagse Markt is de grootste onoverdekte warenmarkt in Nederland en behoort zelfs tot de grootste markten van Europa

Iedere maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag op de Herman Costerstraat van 8.45 tot 17.00 uur

Haagse Mart

markt Wassenaar

elke donderdag           Zeeheldenmarkt op het Prins Hendrikplein


graphic
Iedere donderdag wordt er van 11.00 tot 19.00 uur, een duurzame weekmarkt gehouden op het Prins Hendrikplein. Op de Zeeheldenmarkt is een uitgebreid aanbod van verse producten en producten die ergens anders niet of beperkt te vinden zijn. Trefwoorden zijn: duurzaam, vers, ambachtelijk en uit de buurt of regio.

Le Marie Marché 4 & 5 november, 2 & 3 december: Plein

Le Marie Marché heeft de dromerige sfeer van weekmarktjes in Frankrijk als inspiratiebron. De ondernemers worden ingedeeld in vier categorieën, te weten: Zoet&Sappig, Kruid&Zilt, Hebben&Houden en Land&Zee. Proost met je glas Cider, neem een oester van de The Oysterman of zeg 'oui' tegen fuet en brie van Kaas en Worst op Wielen. Daarnaast vind je er o.a. bio kazen, zoete lekkernijen, broden en lifestyle kraampjes.


Klik hieronder voor het youtube filmpje:


https://youtu.be/R0KsuVFEc8Y

Iedere 2e vrijdag van de maand                                    Biologische markt Voorburg


Op deze markt rondom de oude kerk vind je o.a.biologische streekkaas, honing, oliën, pasta, chocolade, noten, huis gemaakte sambal en vele soorten jams. Maar ook biologische vlees- en zuivelproducten.